Άρον άρον στην Κύπρο τα παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο – Υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - Βίντεο

Άρον άρον στην Κύπρο τα παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο – Υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - Βίντεο

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν 13 από τα 14 παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο ηλικίας κάτω των 15 ετών που βρίσκονταν στην Μάλτα για αγώνες, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ALPHA, στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, «τα 13 παιδιά μαζί και με τρεις συνοδούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Μάλτα»

«Ένα παιδί κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ τα υπόλοιπα με συγκατάθεση των γονέων τους επέστρεψαν χθες βράδυ στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «συγγενείς των παιδιών εξέφρασαν την ίδια ώρα παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΚΟΑ το όλο ζήτημα. Δεν ήξεραν αν θα υπήρχε κάποιος χθες για να υποβληθούν σε κάποιες εξετάσεις τα παιδιά πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπήρχε μία ασαφής κατάσταση»

«Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει διάγνωση για το τι υπέστησαν τα παιδιά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE