LIKE ONLINE

Επέζησε τρώγοντας για έξι μέρες μόνο μυρμήγκια (ΦΩΤΟ)

Επέζησε τρώγοντας για έξι μέρες μόνο μυρμήγκια (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας άνδρας κατάφερε να επιβιώσει σε έρημο της Αυστραλίας για έξι ημέρες, τρώγοντας μόνο μυρμήγκια! Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, ο 62χρονος άνδρας ήταν αγνοούμενος για έξι ημέρες, σε συνθήκες ακραίας ζέστης και χωρίς νερό.

Ο 62χρονος Ρεγκ Φόγκερντι εξαφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου ενώ κατευθυνόταν για κυνήγι σε περιοχή περίπου 950 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Περθ. Όταν δεν επέστρεψε, η οικογένειά του σήμανε συναγερμό και ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας μέχρι τον εντοπισμό του 15 χιλιόμετρα απ΄όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκόλντφιλντς Άντι Γκρέιτγουντ, ο Φόγκερντι ήταν καθισμένος κάτω από ένα δέντρο επί δύο μέρες χωρίς νερό. "Έτρωγε μαύρα μυρμήγκια, έτσι επέζησε, τόσο εξαιρετικές ικανότητες επιβίωσης διαθέτει και εξαιρετικές είναι και οι ικανότητες διάσωσης από τους άνδρες μας που τον εντόπισαν σε μία υπερβολικά απομακρυσμένη περιοχή", δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα West Australian, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Ήταν υπερβολικά αφυδατωμένος, είχε κάποιες παραισθήσεις, αλλά του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και τον ενυδατώσαμε και είναι ευχάριστο ότι τώρα στέκεται όρθιος και μιλάει. Ήταν υπερβολική η ζέστη και υπερβολικά απομακρυσμένη (η περιοχή) και οι περισσότεροι προφανώς δεν θα επιβίωναν".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top