Τροχαίο με 8 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη - Λεωφορείο προσέκρουσε πάνω σε δέντρο

Τροχαίο με 8 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη - Λεωφορείο προσέκρουσε πάνω σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, όπου ένα λεωφορείο προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα ο οδηγός και 7 επιβάτες να τραυματιστούν.

Μετά την ειδοποίηση, στο σημείο έσπευσαν ομάδες της πυροσβεστικής, της υγειονομικής υπηρεσίας και της αστυνομίας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


«Δεν υπήρχε όχημα που να πιέζει από πίσω, χτύπησε απευθείας. Το ατύχημα συνέβη μπροστά από το σχολείο. Ευτυχώς, τα παιδιά ήταν μέσα και όχι μπροστά στην πόρτα. Μαζί με συναδέλφους επαγγελματίες, βγάλαμε τους τραυματίες από το λεωφορείο».

Το ατύχημα καταγράφηκε από μια κάμερα ασφαλείας της γειτονιάς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE