Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι επιτέθηκε με drones κατά αεροπορικής βάσης του Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι επιτέθηκε με drones κατά αεροπορικής βάσης του Ισραήλ

Η οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι στόχευσε σήμερα με drones την αεροπορική βάση Παλμαχίμ που βρίσκεται στα νότια του Τελ Αβίβ.

Το Ισραήλ δεν σχολίασε άμεσα την επίθεση.

Στο μεταξύ, τουλάχιστον 43.314 είναι οι νεκροί Παλαιστίνιοι και 102.019 οι τραυματίες, από την έναρξη της εισβολής του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από την αιματηρή τρομοκρατική εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ, την 7 Οκτωβρίου του 2023, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Εξάλλου, ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν, ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ “θα λάβουν αναμφίβολα μία συντριπτική αντίδραση”, γι’ αυτό που κάνουν κατά της χώρας του, μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ στο Ιράν.

"Οι εχθροί, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής και της σιωνιστικής κυβέρνησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναμφίβολα θα λάβουν μία συντριπτική αντίδραση γι' αυτό που κάνουν κατά του Ιράν και του μετώπου της αντίστασης", δήλωσε ο Χαμενεΐ.

Τα σχόλια του ανώτατου πνευματικού ηγέτη του Ιράν έγιναν καθώς απευθυνόταν σε σπουδαστές, αναφορικά με την επικείμενη επέτειο της κατάληψης της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη το 1979 από σκληροπυρηνικούς σπουδαστές, λίγο μετά από την εκδήλωση της ισλαμικής επανάστασης που έδιωξε το Σάχη που είχε την υποστήριξη των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE