Σνόμπαρε το Δικαστήριο ο Χάρης Γεωργιάδης – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του

Σνόμπαρε το Δικαστήριο ο Χάρης Γεωργιάδης – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του

Σνόμπαρε το επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Ο Χάρης Γεωργιάδης έπρεπε να παρουσιαστεί το πρωί (21/10) στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας μετά από ποινική δίωξη που άσκησαν δυο πρώην υπάλληλοι των Κυπριακών Αερογραμμών επειδή δεν τους καταβλήθηκε το μερίδιό τους από το Ταμείο Προνοίας του εθνικού αερομεταφορέα.

Ενώ, λοιπόν, έγινε η επίδοση στον υπουργό για την δικάσιμο, ο τελευταίος δεν παρουσιάστηκε, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Σημειώνεται πως σε 350 πρώην υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών δεν έχει καταβληθεί το ποσό που τους αναλογεί από το Ταμείο Προνοίας τους. Ο λόγος είναι ότι δεν προσυπογράφουν έγγραφο που τους έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών (βλ. έγγραφο πιο κάτω)  για να αποποιηθούν του δικαιώματός τους να προσφύγουν στο μέλλον νομικά σε βάρος του κράτους για την απώλεια της δουλειάς τους. 

Οι δυο εξ αυτών, λοιπόν, προσέφυγαν στο δικαστήριο.

Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο υπάλληλοι των Κυπριακών Αερογραμμών δεν προσυπογράφουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ και της κοινής ετοιμότητας απέναντι σε κρίσεις.