Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα και κατέληξε στο κελί

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα και κατέληξε στο κελί

Επιβάτης που παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Λάρνακας πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επιβάτης προσήλθε για έλεγχο διαβατηρίου στις 15:35 το απόγευμα της Κυριακής, προτού αναχωρήσει με πτήση, με τελικό προορισμό το Παρίσι.

Κατά τον έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες ότι το δελτίο ταυτότητας που παρουσίασε ήταν πλαστό και ο επιβάτης οδηγήθηκε για περαιτέρω ανακρίσεις, όπου παραδέχθηκε προφορικά ότι δεν είναι το άτομο το οποίο παρουσίασε στην ταυτότητα.

Συνελήφθη από την Αστυνομία για το αυτόφωρο αδίκημα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της πλαστοπροσωπίας, και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.