Σοβαρό επεισόδιο στη Λάρνακα: Ανέσυρε πιστόλι και επιτέθηκε σε ναύτη χτυπώντας τον στο κεφάλι – Χειροπέδες σε 47χρονο

Σοβαρό επεισόδιο στη Λάρνακα: Ανέσυρε πιστόλι και επιτέθηκε σε ναύτη χτυπώντας τον στο κεφάλι – Χειροπέδες σε 47χρονο

Στην σύλληψη άνδρα 47 ετών προχώρησε η αστυνομία στην Λάρνακα, αφού μετά από εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του για σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 27 Οκτωβρίου στις Φοινικούδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από αλλοδαπό ναύτη πλοίου το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Λάρνακα, ότι ενώ βρισκόταν στην παραλία των Φοινικούδων άγνωστο άτομο τον προσέγγισε αναίτια άρχισε να του φωνάζει, ανέσυρε πιστόλι και αφού το σήκωσε ψηλά συνέχιζε να τον φοβερίζει.

Ακολούθως ο ύποπτος τοποθέτησε το πιστόλι σε τσαντάκι, του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Ο παραπονούμενος αμυνόμενος τον χτύπησε και τράπηκε σε φυγή.

Τότε τον ακολούθησαν τρία άγνωστα άτομα τα οποία του επιτέθηκαν ρίχνοντας του πέτρες και κτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του. Ο παραπονούμενος διέφυγε, επέστρεψε στο πλοίο του, εξετάστηκε από γιατρό και διαπιστώθηκε ότι έφερε διάφορα τραύματα στο κεφάλι.

Μετά από εξετάσεις η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον Κυπρίου 47 ετών.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας στην οικία του. Ο ύποπτος συνελήφθη σήμερα. Από έρευνα στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ομοίωμα πιστολιού το οποίο παραλήφθηκε. Ακολούθως ο 47χρονος τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β5 μεταφορά και κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ ο ύποπτος είναι κάτοικος Λάρνακας, είναι γνωστός στην αστυνομία αφού την απασχόλησε στο παρελθόν για διάφορες περιπτώσεις εγκληματικών ενεργειών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE