Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Ανείπωτη θλίψη στην ΕΝΠ: Απεβίωσε η «Αντωνού της Ένωσης» – Η στιγμή που είχε προσευχηθεί στο γήπεδο

Πένθος για την Ένωση Νέων Παραλιμνίων έφερε η είδηση θανάτου της Αντωνίας Σάββα, η οποία ήταν γνωστή και ως η «Αντωνού της Ένωσης».

Σε ανακοίνωση, η ΕΝΠ ανέφερε πώς «αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων η Αντωνία Σάββα, η Αντωνού της Ένωσης.
Διαχρονική οπαδός της ομάδας μας, Ποδοσφαιρομάνα και από τις πρώτες γυναίκες μέλη του Σωματείου μας.
Αιωνία θα είναι η μνήμη σου!».

Υπενθυμίζεται ότι η Αντωνού είχε απεικονιστεί, γονατισμένη στις κερκίδες του γηπέδου στο Δασάκι της Άχνας, να προσεύχεται στο Θεό όπως η αγαπημένη της ομάδα αποφύγει τη διαβάθμιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE