Έγινε «μικρή Βενετία» η Κύπρος - Δρόμοι έγιναν ποτάμια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έγινε «μικρή Βενετία» η Κύπρος - Δρόμοι έγιναν ποτάμια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Χαμός έγινε και πάλι στους δρόμους της Κύπρου αφού η κακοκαιρία «BORA» μετέτρεψε το νησί μας και πάλι σε μια «μικρή Βενετία»

Οι έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις έφεραν λασπόνερα κάνοντας τους δρόμους ποτάμια, με τους πολίτες αγανακτισμένοι να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα του facebook «καιρόφιλοι» βλέπουμε τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει με τους πολίτες να παρομοιάζουν την πόλη τους με τη Βενετία, διαμαρτυρόμενοι για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η πολιτική σκηνή επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς, με κυβέρνηση και νέα Βουλή να έχουν μπροστά τους μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να καθορίσουν την ατζέντα των επόμενων μηνών. Το Κυπριακό, η πρώτη ουσιαστική περίοδος εργασιών της νέας Βουλής, η αξιολόγηση των νέων προσώπων που ανέλαβαν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια, η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.