Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το Απόλλων-Εθνικός - Χειροπέδες σε δύο

Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το Απόλλων-Εθνικός - Χειροπέδες σε δύο

Ένταση επικράτησε, το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Απόλλωνα και Εθνικού Άχνας, στο γήπεδο Άλφα Μέγα, όταν μικρός αριθμός οπαδών της λεμεσιανής ομάδας κινήθηκε απειλητικά προς τα επίσημα θεωρεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 20 με 25 οπαδοί του Απόλλωνα, που κάλυπταν τα πρόσωπα τους με κουκούλες, κινήθηκαν προς τις εισόδους που οδηγούν στα θεωρεία, προφανώς αντιδρώντας για την εικόνα της ομάδας, η οποία ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Μέλη της Αστυνομίας απώθησαν τους οπαδούς, οι οποίοι έριξαν κροτίδες, ενώ δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 30 ετών συνελήφθηκαν για υπόθεση οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE