Χαραλαμπίδου για το «φάουλ» του Μαλέκου: «Άκρως απαράδεκτο...Βάλτε τάξη στα του οίκου σας άπαντες»

Χαραλαμπίδου για το «φάουλ» του Μαλέκου: «Άκρως απαράδεκτο...Βάλτε τάξη στα του οίκου σας άπαντες»

Μια άκρως αυστηρή τοποθέτηση έκανε η Βουλευτής του Α.Κ.Ε.Λ.-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Μαλέκκος, αναφορικά με τις γυναίκες, στην βραδινή εκπομπή της Χριστιανας Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις και ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ανέφερε:

«Καταρχάς δεν θα βρείτε σεξιστή που να αναγνωρίζει ότι είναι σεξιστής, δεδομένο.Σε μια πατριαρχική κοινωνία που αλλάζει,όταν αναβιώνει προβληματική ρητορική θα πρέπει να τυγχάνει ουσιώδους διαχείρισης μόνο έτσι θα τερματιστεί. Και αυτή η διαχείριση αφορά θεσμούς , σε νομικό επίπεδο , ΜΜΕ και παρουσιαστές που καλούνται live η οπτικογραφημένα να διαχειριστούν τέτοιες τοποθετήσεις. Ακόμα και η ατάκα ... θα σε σκοτώσω αν χωρίσεις...ειπωμένη μεν υπό τύπο αστείου σε ψυχαγωγική εκπομπή είναι άκρως απαράδεκτη αφού ένα φαινόμενο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι γυναικοκτονίες.
Βάλτε τάξη στα του οίκου σας άπαντες, και το κράτος στα δικά του με την έννοια τα νομικά όπλα τα έχουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE