LIFESTYLE

Ήρθε και η επιβεβαίωση! Κόβεται η σειρά του Sigma λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων! «ΤΕΛΟΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Ήρθε και η επιβεβαίωση! Κόβεται η σειρά του Sigma λόγω των χαμηλών τηλεθεάσεων! «ΤΕΛΟΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Το προσπάθησαν αλλά φαίνεται έπεσαν μαχόμενοι στο Sigma αφού μετά από αρκετές σκέψεις το «δυνατό χαρτί» του σταθμού ετοιμάζεται να μας πει οριστικό αντίο πολύ σύντομα.

Ο λόγος για την σειρά «Καταιγίδα» που δυστυχώς η δυναμική από τα ποσοστά τηλεθέασης δεν την άφησε να επιβιώσει και έτσι αν και πολύ νωρίς, ένα μήνα και κάτι μέρες, αποφασίστηκε να ολοκληρώσει πρόωρα τον κύκλο της. Αν και αρχικά η σειρά άλλαξε ώρα, με σκοπό να «τσιμπήσει» νούμερα κάτι τέτοιο αποδείχτηκε μάταιο και έτσι το Sigma χάνει τόσο γρήγορα ένα απο τα δυνατά του χαρτιά.

Η επιβεβαίωση μάλιστα ήρθε με μια φωτογραφία του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη στο Instagram στην οποία αναγράφεται: «ΤΕΛΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ»

Για την εξέλιξη αυτή που ήταν και η αναμενόμενη, ειδοποιήθηκαν ήδη οι πρωταγωνιστές, ενώ ο σταθμός σίγουρα θα ψάχνει να βρει λύσεις για το πώς θα καλύψει το χαμένο έδαφος. Πάντως κατά γενική ομολογία, η «Καταιγίδα» είναι μια σειρά καλογυρισμένη, με αξιόλογους Κύπριους και Ελλαδίτες ηθοποιούς που όμως δεν αγαπήθηκαν όσο θα έπρεπε από το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΆΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA ΚYΠΡΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top