Οδηγοί προσοχή: Πυκνή ομίχλη περιορίζει την ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας

Οδηγοί προσοχή: Πυκνή ομίχλη περιορίζει την ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας

Πυκνή ομίχλη Περιορισμένη ορατήτητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας

Πυκνή ομίχλη παρατηρείται σε διάφορες περιοχές, γεγονός που καθιστά την ορατότητα πολύ περιορισμένη. Ιδιαίτερα πυκνή είναι η ομίχλη στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, από την είσοδο της Λευκωσίας (φώτα Καλησπέρα) μέχρι και την είσοδο της Λάρνακας (Κυκλικός Κόμβος Ριζοελιάς).

Οι οδηγοί καλούνται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE