ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηλωμένο στο αεροδρόμιο Πάφου το αεροσκάφος μετά την αναγκαστική προσγείωση - Χτυπήθηκε από κεραυνό

Καθηλωμένο στο αεροδρόμιο Πάφου το αεροσκάφος μετά την αναγκαστική προσγείωση - Χτυπήθηκε από κεραυνό

Στο αεροδρόμιο Πάφου παραμένει το αεροσκάφος της Air Canada που εκτελούσε υπεραντλαντική πτήση από το Τορόντο του Καναδά στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω καταιγίδας.

Οι 299 επιβαίνοντες και το πλήρωμα του αεροσκάφους μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της Πάφου ενώ σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν .

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους  για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτροπή για να προσγειωθεί στο Διεθνές Αερολιμένα Πάφου μετά το συμβάν.

Στον έλεγχο του αεροσκάφους που ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ενδεχομένως το αεροσκάφος να κτυπήθηκε και από κεραυνό.

Ως εκ τούτου χθες Κυριακή 25/10,  κρίθηκε σκόπιμο να μην αναχωρήσει το αεροσκάφος προτού διεξαχθούν περαιτέρω έλεγχοι και επιβεβαιωθεί η καταλληλότητα του αεροσκάφους.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Αεροδρομίων Αδάμος Ασπρής δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι  'αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε υπερατλαντική πτήση, προχώρησε σε εκτροπή και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου για προληπτικούς λόγους'.

Το αεροσκάφος αναμένεται  μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο να αναχωρήσει για το Ισραήλ.

Πηγή ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top