ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Δηλητηρίασαν για ακόμη μια φορά σκύλο στη Λεμεσό – Καταγγελία από το Κίνημα Οικολόγων

Δηλητηρίασαν για ακόμη μια φορά σκύλο στη Λεμεσό – Καταγγελία από το Κίνημα Οικολόγων

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες δηλητηρίασης σκύλου, αυτήν τη φορά στον Άγιο Επιφάνειο στη Λεμεσό.

Είναι το λιγότερο απαράδεκτο σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, όπως είναι η Κύπρος, η οποία υποτίθεται ότι ακολουθεί το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, να καταγράφονται τέτοιου είδους συμπεριφορές, τη στιγμή που σε άλλες χώρες μέλη υπάρχει τόση μεγάλη ευαισθησία στα θέματα των ζώων.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καλεί την Αστυνομία να προχωρήσει με αποφασιστικές ενέργειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι Οικολόγοι καλούν εκ νέου τον Αρχηγό της Αστυνομίας να επισπεύσει το θέμα του διορισμού των  ειδικών αστυνομικών – σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία που ψήφισε η Βουλή με εισήγηση των Οικολόγων – οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά με τη διερεύνηση τέτοιων περιπτώσεων και να δημιουργηθεί αστυνομία των ζώων.

Όπως επισημαίνουν, πρέπει να υπάρξει η σωστή παιδεία και ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα, που να αφορά όλα τα στρώματα του λαού και όλες τις ηλικίες ώστε επιτέλους να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα, τα οποία προσβάλουν στο σύνολο της την κοινωνία μας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top