Το αμερικανικό υποβρύχιο USS Indiana θα επισκεφθεί στο λιμάνι Λεμεσού ο ΠτΔ

Το αμερικανικό υποβρύχιο USS Indiana θα επισκεφθεί στο λιμάνι Λεμεσού ο ΠτΔ

Το αμερικανικό υποβρύχιο USS Indiana, του 6ου αμερικανικού στόλου, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το πλήρωμα του υποβρυχίου καλωσόρισε η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούλι Φίσερ, σε ανάρτηση στο «Χ».

Το πυρηνικό αυτό υποβρύχιο, όπως έγραψε η κ. Φίσερ, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού για την Πρωτοχρονιά, πήρε το όνομά του από την πολιτεία της Ιντιάνα, και τα διακριτικά του «τιμούν την αγωνιστική κληρονομιά της Ιντιάνα με τη διάσημη αγωνιστική σημαία της γραμμής τερματισμού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE