LIFESTYLE

Το ακτύπητο δίδυμο της κυπριακής tv επιστρέφει! Ποιους θα δείτε ξανά αυτό το Σάββατο στο Sigma;

Το ακτύπητο δίδυμο της κυπριακής tv επιστρέφει! Ποιους θα δείτε ξανά αυτό το Σάββατο στο Sigma;

Το ξέρουμε πως σας έχουν λείψει, αλλά μην στεναχωριέστε, τα δύο καλογέλαστα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης θα είναι και πάλι μαζί σας από αυτό το Σάββατο.

Ο Μάρκος Κωμοδρόμος και η Δήμητρα Μακρυγιάννη λοιπόν, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ και για τρίτη συνεχή χρονιά, θα σας παρασύρουν στον μοναδικό κόσμο των Social Media.

Πιο ανανεωμένοι, πιο σύγχρονοι και με πλούσια θεματολογία, πολλούς διαγωνισμούς και φυσικά πολλή τρέλα έρχονται και πάλι κοντά σας από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Ο Μάρκος και η Δήμητρα αναλαμβάνουν την ενημέρωση σας με ειδήσεις κοινωνικών δικτύων, τεχνολογίας,  χρήσιμων και σύγχρονων εφαρμογών αλλά και social media tips, που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, δηλώνοντας πως ο κόσμος των κοινωνικών δικτύων είναι ΣΙΓΜΑ!

Μαζί με τους δύο παρουσιαστές, στο πάνελ θα βρίσκονται  ο Μάριος Βασιλείου και η Κρίστια Ιωάννου, ενώ στα εξωτερικά ρεπορτάζ θα είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Εμείς να ευχηθούμε στα παιδιά κάθε επιτυχία και σε σας καλή διασκέδαση!

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top