Αποχώρηση «βόμβα» από το Sigma- Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Αποχώρηση «βόμβα» από το Sigma- Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Εκτός Sigma και Ραδιο Πρώτο βρίσκεται από σήμερα ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος.

Ο γνωστός και αγαπημένος στο ευρύ κοινό δημοσιογράφος, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, την αποχώρησή του από τον όμιλο ΔΙΑ.

«Η ζωή προχωρά και μαζί της προχωράμε και εμείς.

Μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ και το ΣΙΓΜΑ ήρθε η ώρα να πούμε «αντίο».

Ήταν ένα μοναδικό ταξίδι, γεμάτο δημιουργία, έμπνευση και ανθρώπους που με στήριξαν και με έκαναν καλύτερο. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ήσασταν εκεί, είτε ραδιοφωνικά στο «Πρωινάδικο» είτε τηλεοπτικά μέσα από το «Ήρθε Κι Έδεσε». Η αγάπη σας, τα σχόλιά σας, τα μηνύματά σας ήταν η δύναμή μου σε κάθε βήμα.

Φεύγω με πολλές αναμνήσεις και απέραντη ευγνωμοσύνη, έτοιμος για νέα ταξίδια! Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, ξέρω όμως ότι είμαι έτοιμος να τα δεχτώ.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία.

Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ, απλώς αλλάζει διαδρομή. Ελπίζω να σας έχω ξανά δίπλα μου, όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα. 

Σας ευχαριστώ!»

Καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονο παρασκήνιο γύρω από το «διαζύγιο» του δημοσιογράφου με τα Μέσα του Ομίλου. Ενδεχομένως η απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό, προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων και στην τηλεοπτική του παρουσία στο «Ήρθε και έδεσε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE