«Προεδρία» στα κατεχόμενα: Στις 10 Φεβρουαρίου η συνάντηση Τατάρ-ΝτιΚάρλο

«Προεδρία» στα κατεχόμενα: Στις 10 Φεβρουαρίου η συνάντηση Τατάρ-ΝτιΚάρλο

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, στις 10 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η "προεδρία" στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επαφών της κ. Ντι Κάρλο για το Κυπριακό, και η αξιωματούχος των ΗΕ έχει προγραμματίσει επισκέψεις της στην Άγκυρα, στην Αθήνα και στη Λευκωσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.