LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Παρέλαβε βραβείο από τη μητέρα του και τραγούδησαν μαζί! VIDEO

Σάκης Ρουβάς: Παρέλαβε βραβείο από τη μητέρα του και τραγούδησαν μαζί! VIDEO

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου ο Σάκης Ρουβάς έζησε την πιο δυνατή και συγκινητική στιγμή στην καριέρα του!

Κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων Mad στην Κύπρο, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παρέλαβε βραβείο για τα 25 χρόνια του στη μουσική από τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και δεν είναι άλλη από τη μητέρα του, την κυρία Άννα Μαρία Πανάρετου. Ο Σάκης υποκλίθηκε μπροστά στην μητέρα του, που ταξίδεψε από την Κέρκυρα στην Κύπρο για να βρεθεί στο πλευρό του γιου της, με το στάδιο να τον αποθεώνει.

«Να πω ότι είμαι μια περήφανη μητέρα; Είμαι! Να πω ότι εύχομαι σε κάθε μάνα να νιώσει τη χαρά και την ευτυχία που νιώθω εγώ από τον Σάκη μου; Το εύχομαι! Είμαι περήφανη γιατί όσο ανεβαίνει, γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Μπράβο ψυχή μου!», είπε η κυρία Πανάρετου και φίλησε τρυφερά το γιο της.
Αμέσως μετά παίρνοντας τον λόγο ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι όταν ήταν παιδί τραγουδούσαν στο σπίτι τους το «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» του Μίκη Θεοδωράκη και άρχισαν να το ερμηνεύουν μαζί a capella!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο στο www.lifenewscy.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top