Μελάνια Τραμπ: Με blue black ανδρόγυνο στιλ και εντυπωσιακό καπέλο στη λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη

Μελάνια Τραμπ: Με blue black ανδρόγυνο στιλ και εντυπωσιακό καπέλο στη λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η μέλλουσα Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ παρευρίσκονται σε λειτουργία στην επισκοπική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη κοντά στον Λευκό Οίκο, μαζί με τον εκλεγμένο αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς και τη σύζυγό του Ούσα Βανς λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η Μελάνια Τραμπ έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ.

Η μέλλουσα Πρώτη Κυρία επέλεξε για την περίσταση ανδρόγυνο στιλ σε blue black αποχρώσεις, ένα εντυπωσιακό καπέλο και ψηλοτάκουνες γόβες στα ίδια χρώματα. Τη μονοχρωμία έσπασε το λευκό πουκάμισο και τα μαύρα γάντια.

Η Μελάνια αρχικά έκανε προσπάθεια να φτάσει το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ καθώς κατευθύνοντας στην εκκλησία αλλά εκείνος αποφάσισε να της πιάσει το χέρι και να το κρατάει σφιχτά μόνο λίγο πριν μπουν στην εκκλησία.

Μετά τη θρησκευτική τελετή το ζεύγος Τραμπ αναμένεται να μεταβεί στον Λευκό Οίκο όπου το ζεύγος Μπάιντεν, πριν από την αποχώρησή του, αναμένεται να τους υποδεχθεί για τσάι.


Η συνάντηση αυτή θα προηγηθεί της επίσημης τελετής ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καπιτώλιο αλλά στο εσωτερικό του, στη Ροτόντα του Καπιτωλίου κι όχι στα σκαλιά, λόγω του πολικού ψύχους στην Ουάσινγκτον. 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE