Υπό κράτηση 33χρονος: Διέρρηξε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας - Έκλεψε από χρήματα μέχρι tablet

Υπό κράτηση 33χρονος: Διέρρηξε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας - Έκλεψε από χρήματα μέχρι tablet

Στην σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 33 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τρίτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η διάρρηξη του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών σημειώθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Φεβρουαρίου στην Πάφο και καταγγέλθηκε χθες από την υπεύθυνη του καταστήματος.

Από το κατάστημα σύμφωνα με την Αστυνομία, κλάπηκε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα και αριθμός τηλεφώνων, εκ των οποίων τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές τύπου tablet.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον 33χρονου, που το τελευταίο διάστημα εργάζονταν στο κατάστημα. Ο 33χρονος ύποπτος ακολούθως συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE