Άλλαξαν τα πλάνα: Καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής για το iPhone SE 4 - Οι πρώτες πληροφορίες

Άλλαξαν τα πλάνα: Καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής για το iPhone SE 4 - Οι πρώτες πληροφορίες

Η Apple αποφάσισε να καθυστερήσει την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iPhone SE 4, η οποία υποτίθεται πως ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την εβδομάδα, όπως επισήμαναν πολλαπλές φήμες και αναφορές από αξιόπιστες πηγές.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η εταιρεία σκόπευε να ανακοινώσει τη συσκευή μέσω μιας πιο λιτής ενημέρωσης στην ιστοσελίδα της, αντί να μεταδώσει ζωντανά κάποιο ειδικό event, όπως συνηθίζει σε μεγάλες κυκλοφορίες. Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα άλλαξε την τελευταία στιγμή, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται μια μικρότερης κλίμακας ανακοίνωση να γίνει κανονικά μέσα στην εβδομάδα, αλλά το πιθανότερο πλέον είναι πως το νέο προσιτό μοντέλο θα αποκαλυφθεί μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται και για άλλες παρουσιάσεις νέων προϊόντων, όπως μια που αφορά το Vision Pro και ένα νέο MacBook Air που θα διαθέτει το M4 chip. Αυτές οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ακολουθώντας την ίδια στρατηγική της εταιρείας για σταδιακές online αποκαλύψεις αντί για μεγάλες εκδηλώσεις.

Η κυκλοφορία του iPhone SE 4 θεωρείται μέρος της γενικότερης προσπάθειας της Apple να προσελκύσει νέους χρήστες, ειδικά όσους δεν χρησιμοποιούν ήδη iPhone. Η σειρά SE έχει καθιερωθεί ως μια πιο προσιτή εναλλακτική σε σχέση με τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας, αποτελώντας έτσι μια βασική επιλογή για όσους θέλουν να ενταχθούν στο οικοσύστημα της Apple, χωρίς να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μέχρι στιγμής, η Apple δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο για την καθυστέρηση.

ΠΗΓΗ: Unboxholics.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE