Λευκωσία: Δημόσιος κίνδυνος η 35χρονη – Άγγιξε τα 200μg το μηχανάκι ανίχνευσης αλκοόλης

Λευκωσία: Δημόσιος κίνδυνος η 35χρονη –  Άγγιξε τα 200μg το μηχανάκι ανίχνευσης αλκοόλης

Δεν πρόλαβε καν να πατήσει το πετάλι του φρένου η 35χρονη από την Λευκωσία- Κάρφωσε σε μοτοσικλετιστή.

Γύρω στις 8.40 μ.μ. χθες, 35χρονη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Στροβόλου στον Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.

Στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 200μg% αντί 22μg% για την 35χρονη και μηδενική ένδειξη για τον 39χρονο, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλης που υποβλήθηκε η 35χρονη, είχε ένδειξη 103μg%.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE