Video: Άστεγος έφτιαξε αυτοσχέδιο «σπίτι» κάτω από την αποβάθρα στον μόλο στην Λεμεσό

Video: Άστεγος έφτιαξε αυτοσχέδιο «σπίτι» κάτω από την αποβάθρα στον μόλο στην Λεμεσό

Εικόνες ντροπής για την Κυπριακή κοινωνία, αντίκρυσαν πολίτες, όταν εντόπισαν άστεγο να έχει φτιάξει αυτοσχέδιο «σπίτι» στα βράχια, στην παραλία κάτω από την αποβάθρα στον μόλο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, κάτοικος Λεμεσού εντόπισε τον άστεγο, ειδοποίησε τις Αρχές ωστόσο, όπως ισχυρίζεται δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν «Δεν ξέρω πώς οι Αρχές δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν. Τους ειδοποιήσαμε και πήγαν να μας βγάλουν ψεύτες, γι αυτό αναγκάστηκα να βγάλω ντοκουμέντα», ανέφερε στην εκπομπή πολίτης.

Δείτε το βίντεο :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου σε «Πήγασος» και «Γλαύκος»

Συνάντηση ΠτΔ με ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου σε «Πήγασος» και «Γλαύκος»

Στα 8 με 9 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια ενδεχομένως να ανέρχεται η ποσότητα φυσικού αερίου στα κοιτάσματα «Πήγασος» και «Γλαύκος», της κυπριακής ΑΟΖ, βάσει της ενημέρωσης, στην οποία προέβη η ExxonMobil προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE