Λεμεσός: Έβαλαν μπουρλότο σε μοτοσυκλέτα 45χρονου!

Λεμεσός: Έβαλαν μπουρλότο σε μοτοσυκλέτα 45χρονου!

Σε κακόβουλη ενέργεια φαίνεται ότι οφείλεται φωτιά σε μοτοσικλέτα στη Λεμεσό, ιδιοκτησίας 45χρονου, η οποία έγινε αντιληπτή τις πρωινές ώρες και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι η ώρα 01:40 έγινε αντιληπτή φωτιά σε μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 45χρονου, κάτοικου Λεμεσού, ενώ αυτή βρισκόταν σταθμευμένη στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 45χρονος.

Όπως είπε, η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι και κάλπες: Γιατί απομακρύνονται και γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική

Νέοι και κάλπες: Γιατί απομακρύνονται και γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική

Η πολιτική αποχή, ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της κυπριακής δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE