Επαναδιορίστηκε εκπρόσωπος της Ε/κ πλευράς στη ΔΕΑ ο Λ. Παντελίδης

Επαναδιορίστηκε εκπρόσωπος της Ε/κ πλευράς στη ΔΕΑ ο Λ. Παντελίδης

Ο Λεωνίδας Παντελίδης επαναδιορίστηκε εκπρόσωπος της ε/κ κοινότητας στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ).

Όπως αναφέρεται στη σημερινή έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας, ο «Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πράξη του υπ’ Αριθμό 883/2025, ημερομηνίας 28 Φεβρουαρίου 2025, διόρισε τον κ. Λεωνίδα Παντελίδη ως Εκπρόσωπο της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας στη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων».

Ο κ. Παντελίδης είναι εκπρόσωπος της ε/κ κοινότητας στη ΔΕΑ από τον Μάιο του 2019.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.