ΠτΔ υποδέχθηκε στο Προεδρικό τον Υφυπουργό Stephen Doughty

ΠτΔ υποδέχθηκε στο Προεδρικό τον Υφυπουργό Stephen Doughty

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Μετά από τη συνάντηση, ο Βρετανός Υφυπουργός δήλωσε στα ΜΜΕ ότι είχε μια εξαιρετική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι είναι περήφανος για τις σε βάθος και ιστορικές σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και του Ηνωμένου Βασιλείου, επισημαίνοντας ότι και στη γενέτειρά του, το Cardiff, υπάρχει μια μεγάλη κυπριακή κοινότητα.

Πρόσθεσε ότι με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη είχαν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων, των γεωπολιτικών εξελίξεων και, κυρίως, των επικείμενων συνομιλιών στη Γενεύη, ενώ ανέφερε ότι συνάντηση είχε και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

Τέλος, ο Βρετανός αξιωματούχος ανέφερε ότι προσβλέπει στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE