Στην Αθήνα ο ΠτΔ: Βλέπει Μητσοτάκη ενόψει της διευρυμένης στη Γενεύη

Στην Αθήνα ο ΠτΔ: Βλέπει Μητσοτάκη ενόψει της διευρυμένης στη Γενεύη

Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει συνάντηση σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Προεδρίας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου, στη Γενεύη.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλένα Ραουνά, ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την Παρασκευή συζήτησε για την άτυπη διευρυμένη συνάντηση με τον Βρετανό Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Στίβεν Ντάουτι, ο οποίος επισκέφθηκε τη Λευκωσία ενόψει της Γενεύης. Ο κ. Ντάουτι σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει σημαντικές τις συζητήσεις στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.  

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο νωρίς το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE