Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία ταρακούνησε 2χρονο παιδί και φώναζε «Θα σε πετάξω από το παράθυρο»

Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία ταρακούνησε 2χρονο παιδί και φώναζε «Θα σε πετάξω από το παράθυρο»

Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία απεικονίζεται σε σοκαριστικό βίντεο να ταρακουνά ένα παιδί δυο ετών.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά νηπιαγωγού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αποτροπιασμό στην κοινότητα. Στο βίντεο, η νηπιαγωγός φαίνεται να ταρακουνάει βίαια ένα παιδί μόλις 2 ετών και να του φωνάζει απειλητικά «θα σε πετάξω από το παράθυρο».

Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή, επιβεβαίωσε ότι η υπάλληλος έχει απολυθεί, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προστασίας και της ευημερίας των παιδιών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το περιστατικό αυτό έχει αναδείξει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και εκπαιδευτικά προγράμματα για την κατάρτιση του προσωπικού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι παρόμοιες συμπεριφορές δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.