ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε την πολύ σημαντική δουλειά που επιτελεί το Συμβούλιο, προσθέτοντας ότι ο ίδιος έχει ενημερωθεί για τα αιτήματα του μέσα από σημείωμα που έχουν υποβάλει ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου.
Πρόσθεσε ότι «είναι θετική η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς. Eμείς θέλουμε να έχετε ακόμη πιο ενεργό ρόλο και στην Κύπρο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο οποίο, όπως βλέπω, συμμετέχετε.
Υπάρχουν κάποιες εισηγήσεις που θέλω να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα και για αυτό θεώρησα σημαντικό να έχουμε αυτή τη συνάντηση, να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις και να δούμε πώς προχωρούμε», ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




