Συνελήφθη ο Κώστας Πατσαλίδης – Θεωρείται ο «εγκέφαλος» ύποπτης ομάδας 80 ατόμων

Συνελήφθη ο Κώστας Πατσαλίδης – Θεωρείται ο «εγκέφαλος» ύποπτης ομάδας 80 ατόμων

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο καταζητούμενος Κώστας Πατσαλίδης, ο οποίος συνδέεται με την ύποπτη ομάδα περίπου 80 ατόμων.

Κατόπιν συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, σήμερα Τρίτη 11 Μαρτίου, 2025 και ώρα 4.30μ.μ, στην περιοχή Επισκοπής – Κουρίου (έδαφος Βρετανικών Βάσεων) συνελήφθη ο καταζητούμενος Κώστας Πατσαλίδης, ηλικίας 45 ετών.

Ο 45χρονος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και άλλων αδικημάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE