Κι όμως δεν είναι πορνοστάρ! Ποιά γνωστότατη Ελληνίδα τραγουδίστρια γδύθηκε και πήγε σε event; (PICS)

Κι όμως δεν είναι πορνοστάρ! Ποιά γνωστότατη Ελληνίδα τραγουδίστρια γδύθηκε και πήγε σε event; (PICS)

Το ξέρουμε πως είναι κάπως παρεξηγήσιμος ο τίτλος, αλλά αυτή η εμφάνιση κάπου εκεί παραπέμπει…

Την μια σέξι εμφάνιση μετά την άλλη λοιπόν κάνει το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Στικούδη, η οποία κάθε φορά που «σκάει» μύτη δημόσια, μας πετά τα μάτια έξω!

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια πήγε στην επίδειξη μόδας των «Mi-Ro» φορώντας ζαρτιέρες και σουτιέν.

Ναι καλά διαβάσατε. Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του star.gr, η Κατερίνα Στικούδη έριξε μια μάξι γούνα από πάνω της (για να μην πουντιάσει), ενώ το όλο σύνολο συνδύασε με σούπερ μίνι και θεόστενη φούστα.

Εκτός πάντως από τα ρούχα, τα βλέμματα τράβηξαν και τα «νύχια μάγισσας» ή αλλιώς «φονικό εργαλείο» (παρατηρήστε απλά στις φώτο πόσο μυτερά είναι), με τα οποία αναρωτιόμαστε πως δεν αυτοτραυματίστηκε ή δεν έβγαλε το μάτι σε κανέναν άνθρωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE