ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν βάζουν μυαλό οι Κύπριοι - Δείτε πόσοι οδηγοί καταγγέλθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα

Δεν βάζουν μυαλό οι Κύπριοι - Δείτε πόσοι οδηγοί καταγγέλθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα

Συνολικά 412 καταγγελίες για χρήση κινητού κατά την οδήγηση έκανε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια εκστρατείας που άρχισε στις 26 Οκτωβρίου και διήρκεσε μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, "στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, καθώς επίσης και των Επαρχιακών Κλάδων Τροχαίας, διενήργησαν παγκύπρια εκστρατεία για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση".

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία άρχισε στις 26 Οκτωβρίου και διήρκεσε μέχρι και την 1η Νοεμβρίου, έγιναν συνολικά 412 καταγγελίες για το συγκεκριμένο αδίκημα, προστίθεται.

Στη Λευκωσία έγιναν 189 καταγγελίες, στη Λεμεσό 86, στη Λάρνακα 43, στην Αμμόχωστο 19, στην Πάφο 40 και από τον Ουλαμό Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου (ΟΠΟΔ) 35.

Επίσης, μεταξύ των ημερομηνιών 19-28 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ανασφάλιστων οδηγών, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψαν 57 καταγγελίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top