Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά - «Δεν έχω τίποτα στο ψυγείο»

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά - «Δεν έχω τίποτα στο ψυγείο»

Η εθελοντική ομάδα "For a better World" απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες μέσω της σελίδας της στο Facebook, ζητώντας άμεση βοήθεια για μια οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη στη Λευκωσία. Η οικογένεια, που έχει στην φροντίδα της δύο μικρά μωρά, χρειάζεται επειγόντως τρόφιμα ψυγείου, όπως φρούτα, λαχανικά, πατάτες, κρεμμύδια, κρέατα, είδη για σάντουιτς καθώς και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Επιπλέον, απαιτούνται βρεφικά γάλατα Nan 2 και Nan 3, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτί υγείας, σαμπουάν, σκόνη και μαλακτικό ρούχων.

Οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει βοήθεια, ο συντονιστής της ομάδας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να στείλουν μήνυμα στη σελίδα "For a better World" στο Facebook. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.