Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Τρεις ώρες διήρκεσε η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Ειντε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που εκκρεμούν και αφορούν όλα τα κεφάλαια, εκτός του περιουσιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συζήτηση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας σε ψαροταβέρνα στη Λευκωσία.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση των ηγετών μετά την απόφασή τους για εντατικοποίηση των συνομιλιών. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 18, 20, 23 και 25 του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE