Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Τρεις ώρες διήρκεσε η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Ειντε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που εκκρεμούν και αφορούν όλα τα κεφάλαια, εκτός του περιουσιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συζήτηση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας σε ψαροταβέρνα στη Λευκωσία.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση των ηγετών μετά την απόφασή τους για εντατικοποίηση των συνομιλιών. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 18, 20, 23 και 25 του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE