Apple: Σχέδιο για iPhone χωρίς καλώδια – Πώς θα γίνεται η φόρτιση

Apple: Σχέδιο για iPhone χωρίς καλώδια – Πώς θα γίνεται η φόρτιση

Σύμφωνα με τον Μαρκ Γκούρμαν του Bloomberg, η Apple εξέτασε το ενδεχόμενο να λανσάρει το iPhone 17 Air χωρίς θύρα φόρτισης USB-C.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τελικά η εταιρεία αποφάσισε να μη γίνει αυτό στο iPhone 17 Air, αλλά η ιδέα εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι για μελλοντικά μοντέλα.

Ο Γκούρμαν δήλωσε ότι το 17 Air θα «προαναγγέλλει μια στροφή προς λεπτότερα μοντέλα χωρίς θύρες φόρτισης». «Το iPhone 17 Air σηματοδοτεί την αρχή μιας μεγάλης αλλαγής για την Apple», έγραψε ο δημοσιογράφος του Bloomberg.

«Στελέχη της Apple λένε ότι, εάν αυτό το νέο iPhone είναι επιτυχημένο, η εταιρεία σκοπεύει να πάει ένα βήμα παρακάτω με την κυκλοφορία iPhone χωρίς θύρες φόρτισης και να προχωρήσει στη μετάβαση περισσότερων μοντέλων προς αυτήν τη λεπτότερη σχεδιαστική προσέγγιση».

Ο αναλυτής της εφοδιαστικής αλυσίδας της Apple, Ming-Chi Kuo, είχε προβλέψει ότι το πρώτο iPhone χωρίς θύρα φόρτισης θα κυκλοφορούσε ήδη από το 2021, αλλά αυτό δεν συνέβη. Η Apple έχει ήδη μεταβεί από τη θύρα Lightning στη θύρα USB-C τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η αναμονή για ένα iPhone χωρίς καθόλου θύρα φόρτισης συνεχίζεται.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE