Τραγωδία στην Πάφο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 69χρονης - Όσα κατέδειξε

Τραγωδία στην Πάφο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 69χρονης - Όσα κατέδειξε

Διενεργηθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 69χρονης από τον ιατροδικ. Δρ Ο. Ορθοδόξου στο νοσοκ. Λευκωσίας ο οποίος εντόπισε επί της σορού ενδείξεις ηλεκτροπληξίας, όμως το ακριβές αίτιο θανάτου θα εξακριβωθεί μετά την λήψη των αποτελεσμάτων ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι τεχνικοί της ΗΜΥ στην εν λόγω κατοικία, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν τέτοιες φθορές στην πεπαλαιομένη ηλεκτρική του εγκατάσταση, που δικαιολογούν την πρόκληση ηλεκτροπληξίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.