Για όνομα του θεού! «Πετούσε» στο highway με 200χλμ η 43χρονη Ρωσίδα

Για όνομα του θεού! «Πετούσε» στο highway με 200χλμ η 43χρονη Ρωσίδα

Kινείτο με ταχύτητα 200 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψε λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής (06/11) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το Τσέρι, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 200 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Η 43χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και οδηγήθηκε σε τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE