Θέλει στενότερη συνεργασία με τον Κεραυνό ο Φειδίας – Τα είπαν τετ α τετ στο Υπουργείο Οικονομικών

Θέλει στενότερη συνεργασία με τον Κεραυνό ο Φειδίας – Τα είπαν τετ α τετ στο Υπουργείο Οικονομικών

Απόψεις για θέματα οικονομίας αντάλλαξαν τη Δευτέρα ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, με την ευκαιρία της συμμετοχής του Ευρωβουλευτή στις Επιτροπές Οικονομικών και Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης στο Υπουργείο ο Κύπριος Ευρωβουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για τη δράση του στις Επιτροπές του Κοινοβουλίου που ασχολούνται με οικονομικά θέματα και θέματα προϋπολογισμών και εξέφρασε την επιθυμία του για στενότερη συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου για καλύτερο συντονισμό.

Αναφέρεται ότι ο Υπουργός Οικονομικών, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Ευρωβουλευτή, προέβη σε σύντομη ενημέρωση για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας, καθώς και για τη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διάφορα οικονομικά θέματα που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE