Στον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη - Ταυτοποιήθηκε με DNA

Στον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη - Ταυτοποιήθηκε με DNA

Στον 75χρονο ψαρά από την Κατοχή Μεσολογγίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία της Κυλλήνης στις 10 Απριλίου.

Από την εξέταση DNA, προέκυψε πως η σορός ανήκει στον Παναγιώτη Ντόριζα που τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 22 Μαρτίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα με η βάρκα του στην περιοχή Διόνι – Βαλτί, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Οι συγγενείς του ψαρά είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους στις 24 Μαρτίου και οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει. Οι συγγενείς του 75χρονου είχαν δώσει δείγμα DNA και η ταυτοποίηση έγινε σήμερα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE