Στον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη - Ταυτοποιήθηκε με DNA

Στον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη - Ταυτοποιήθηκε με DNA

Στον 75χρονο ψαρά από την Κατοχή Μεσολογγίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία της Κυλλήνης στις 10 Απριλίου.

Από την εξέταση DNA, προέκυψε πως η σορός ανήκει στον Παναγιώτη Ντόριζα που τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 22 Μαρτίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα με η βάρκα του στην περιοχή Διόνι – Βαλτί, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Οι συγγενείς του ψαρά είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους στις 24 Μαρτίου και οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει. Οι συγγενείς του 75χρονου είχαν δώσει δείγμα DNA και η ταυτοποίηση έγινε σήμερα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE