Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 17χρονου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 17χρονου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 17χρονου που απεβίωσε στις 8:30 μμ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα μεταξύ των ωρών 11:30 -13:00 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 17χρονου, από τους ιατροδικαστές Δρ Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου.

Το αίτιο θανάτου θα εξακριβωθεί, μετά την λήψη των αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων, που θα διενεργηθούν σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε αναίσθητος από μέλη του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 17χρονος απεβίωσε γύρω στις 20:30  το βράδυ της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE