LIFESTYLE

Άναυδος ο παρουσιαστής με τον Λιάγκα! Σε ποιον είπε «Έπρεπε να σκοτώσω… το φάντασμα σου»; (VIDEO)

Άναυδος ο παρουσιαστής με τον Λιάγκα! Σε ποιον είπε «Έπρεπε να σκοτώσω… το φάντασμα σου»; (VIDEO)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και για τα επαγγελματικά του εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο The 2night show. Μάλιστα μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχία του Πρω1νού και όσες δυσκολίες αντιμετώπισε όλο αυτό το διάστημα.

Αρχικά, οι δύο παρουσιαστές, διευκρίνισαν για την κακή αρχή της μεταξύ τους σχέσης. «Με είχες κλείσει ως καλεσμένο στο Πρωινό του Mega. Κάτι συνέβη διοικητικά στο Star και με πήρες τηλέφωνο και μου το ακύρωσες τελευταία στιγμή. Είχα παρεξηγηθεί για αυτό, γιατί έλεγα “δεν αξίζω;”», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον παρουσιαστή του βραδυνού show να εξηγεί πως δεν ήταν δικό του λάθος.

Στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε για τη δύσκολη μετάβασή  του από το δελτίο του Star, στο Mega και στη συνέχεια στο Πρωινό του σταθμού. «Όταν πήγα στο Mega, έπρεπε να σκοτώσω το “Φάντασμα Αρναούτογλου”. Τα πρωινά μεταξύ εσού και εμού με τη Φαίη, ήταν αποτυχημένα Πρωινά. Όλοι μιλούσαν για τον Αρναούτογλου. Όταν σκέφτονται “πόσο καλός είναι ο Αρναούτογλου και πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο Λιάγκας”, δεν γίνεται κάτι καλό. Άρα δεν είχαμε κάποια κόντρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε η περσινή χρονιά και κατά πόσο αγχώθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την παρουσία του Μάρκου Σεφερλή απέναντί του. «Όταν ο Σεφερλής ανέλαβε, είπα στη Φαίη ότι την πατήσαμε. Γιατί δεν είναι ομειδές προϊόν, είναι ο πιο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και πραγματικά θα έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Βλέπουμε την πρώτη εκπομπή και μπαίνει ο Αρναούτογλου πριν τα νούμερα της πρώτης ημέρας και μου λέει “δύσκολο”».

«Έκανες τρομακτικό λάθος με το Μάρκο», του σχολίασε ο Γρηγόρης, με τον παρουσιαστή να του ρίχνει τις ευθύνες. «Μου είπες να κάνω παιχνίδια και πήρα τη νεκροκεφαλή και έκανα τον Άμλετ σαν ηλίθιος», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.  «Τρεις μέρες μετά σε βρήκα και σου είπα σταμάτα το. Στις συνεντεύξεις σε θαυμάζω, ενώ με την ψυχαγωγία είναι ένα άχαρο πράγμα», εξήγησε από την πλευρά του ο Γρηγόρης.

Ποιο ήταν όμως το λάθος του Μάρκου Σεφερλή; «Του φούσκωσαν τα μυαλά οι γύρω και έκανε δηλώσεις που τον αδίκησαν. Έκανε κάτι πολύ λάθος και είναι η πρώτη φορά που το λέω: Πίστεψε ότι ξαφνικά έγινε ο βασιλιάς και έκανε σχόλια για κάποια άτομα που ήταν λανθασμένα. Είχε τις φωτογραφίες όλων όσων πέρασαν από το Πρωινό του Mega. Και σχολίασε για εμένα και τη Φαίη “Όλοι είστε ευχαριστημένοι σήμερα, εκτός από εσάς τους 2 που λυπάστε”, αυτό ήταν λάθος. Έκανε κάποιες ατυχείς δηλώσεις και τον έβαλαν σε κουτάκι, για να κάνει κάποια πράγματα που δεν είναι τόσο καλός. Αντίστοιχα η Φαίη είναι καλή σε γυναικεία θέματα, που αντίστοιχα δεν ήταν η Έλενα. Πιστεύω ότι τη Φαίη την ακούνε μετά τη Μενεγάκη οι γυναίκες», απάντησε.

Μάλιστα, επεσήμανε πως την πιο ήρεμη περίοδο την πέρασε όσο ήταν μπροστά ο Μάρκος Σεφερλής. «Δεν περίμενα ότι θα κερδίσουμε πέρσι. Ήθελα τουλάχιστον να χάσουμε αξιοπρεπώς», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα, που ακολουθεί:

Peoplegreece.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top