ΠΑΡΑ-THEMA

Ψήνεται επιστροφή Άθου Σολωμού στο ΑΠΟΕΛ;

Ψήνεται επιστροφή Άθου Σολωμού στο ΑΠΟΕΛ;

Άρχισε σαν φήμη στα ποδοσφαιρικά στέκια, αλλά άμα το καλοσκεφτεί κανείς, μια πιθανή επιστροφή του Άθου Σολωμού στον ΑΠΟΕΛ, θα ήταν για τους γαλαζοκιτρίνους μια επιλογή πολυτέλειας.

Από τη φυγή του από τον ΑΠΟΕΛ ο Άθως πορεύτηκε στο Παραλίμνι, στη Ρουμανική Οτελούλ και φέτος στη Δόξα, όπου ομολογουμένως κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Με γεμάτες συμμετοχές (21 στο περσινό πρωτάθλημα) και 6 φέτος, είναι η ιδανικότερη ίσως επιλογή για να καλύψει το δεξί άκρο των γαλαζοκιτρίνων.

Σε τελική ανάλυση, είτε επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ ο Σολωμού, είτε όχι, αυτό δεν του στερεί τον χαρακτηρισμό και δικαιωματικά μάλιστα, ότι είναι το καλύτερο και ποιοτικότερο δεξί μπακ που αγωνίζεται σήμερα στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής δεν βλέπει με κακό μάτι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον Αρχάγγελο.

Να θυμίσουμε ότι για το ίδιο θέμα είχαμε ξαναγράψει πριν απο δυο περίπου μήνες: Ψήνεται η επιστροφή πρώην παίχτη του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top