ΥΓΕΙΑ

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τα «κακά» αγόρια-Επιστήμονες εξηγούν

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τα «κακά» αγόρια-Επιστήμονες εξηγούν

Άνθρωποι με δυναμική προσωπικότητα και ιδιαίτερα ψυχολογικά χαρακτηριστικά μπορούν να κάνουν πιο εύκολα μία μακροχρόνια και επιτυχημένη σχέση.

Αυτά, τουλάχιστον έδειξαν τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης της κλινικής του νοσοκομείου της Βαρκελώνης ,στην οποία πήραν μέρος περίπου 1.000 άντρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες εμφάνιζαν παρορμητική και νευρωτική συμπεριφορά.

Η μελέτη έδειξε πως τα χαρακτηριστικά αυτά στην ψυχολογία των συμμετεχόντων μπορούν να «λειτουργήσουν» με επιτυχία μέσα σε μία σχέση, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να έχουν περισσότερες μακροχρόνιες σχέσεις από άλλους και να θεωρούνται πιο ελκυστικοί από το αντίθετο φίλο.

Tα χαρακτηριστικά αυτά συνδέονται επίσης με άτομα που έχουν υψηλό εισόδημα και πολλά παιδιά.

Ο δρ. Fernando Gutiérrez έλαβε υπόψιν του διάφορους παράγοντες από τη ζωή των συμμετεχόντων, όπως τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων, το χρόνο που διαρκούσε κάθε σχέση τους, τη θέση εργασία τους και το κοινωνικό τους στάτους.

Τα τελικά αποτελέσματα δεν ήταν το ίδιο για τα δύο φίλα. Οι άντρες με έντονο το στοιχείο του παρορμητισμού και της καταναγκαστικής συμπεριφοράς βρίσκουν πιο εύκολα σύντροφο από τις γυναίκες με τα ίδια χαρακτηριστικά. Το αντίθετο ισχύει για τις γυναίκες με... νεύρα, οι οποίες έχουν 34% περισσότερες πιθανότητες να βρουν ταίρι από ότι οι άντρες.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top