Αβέρωφ προς Χριστοδουλίδη: «Πρόεδρε προχώρα, είμαι δίπλα σου»

Αβέρωφ προς Χριστοδουλίδη: «Πρόεδρε προχώρα, είμαι δίπλα σου»

Με μια ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ», o Αβέρωφ Νεοφύτου χαρακτηρίζει σημαντική, θετική εξέλιξη, τον διορισμό του Γιοχάνες Χάν , ως ειδικού  απεσταλμένου της ΕΕ, για το κυπριακό.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, αφού αποκτήσαμε «οδηγό» από τον ΓΓ των ΗΕ, την κ. Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τώρα αποκτούμε και «συνοδηγό» από την ΕΕ. Συνεχίζει, λέγοντας ότι, οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των δύο απεσταλμένων για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, απευθυνόμενος στον ΠτΔ, επαναλαμβάνει: «Πρόεδρε προχώρα και θα είμαι δίπλα σου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

BEST OF TOTHEMAONLINE