Έκαναν «ντου» σε οικία 49χρονου στη Λεμεσό – Εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο - Στα χέρια της Αστυνομία ο άνδρας

Έκαναν «ντου» σε οικία 49χρονου στη Λεμεσό – Εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο - Στα χέρια της Αστυνομία ο άνδρας

Μετά από πληροφορία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία 49χρονου στην περιοχή Γερμασόγειας.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν σε ανοικτό χώρο και υποστατικό του 49χρόνου, συνολικά 188 μπιτόνια χωρητικότητας 30 και 20 λίτρων τα οποία περιείχαν υγρό καύσιμο (πετρέλαιο). 

Ο 49χρόνος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής τους και συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η πιο πάνω ποσότητα πετρελαιοειδών παραλήφθηκε και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE