ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Ντ. Ρόσκα: Εκτεθειμένος ο 34χρονος – «Μεν πεις τίποτε στην Αστυνομία για το τηλέφωνο»

Φόνος Ντ. Ρόσκα: Εκτεθειμένος ο 34χρονος – «Μεν πεις τίποτε στην Αστυνομία για το τηλέφωνο»

Ιδιαίτερα δύσκολη φαίνεται να είναι η θέση του 34χρονου γυμναστή από τη Λάρνακα, που για την ώρα είναι ο κύριος ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλα Ρόσκα.

Ο 34χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου υπέπεσε σε αντιφάσεις, είπε ψέματα στην Αστυνομία επανειλημμένα, ενώ αδιάψευστα στοιχεία καταδεικνύουν ότι συνδεόταν με το θύμα.

Όλα αυτά αποτελούν το συμπέρασμα της ένορκης μαρτυρίας του επικεφαλής του ΤΑΕ Λάρνακας, Πάμπου Ζαχαρίου στο δικαστήριο, με στόχο την ανανέωση κράτησης του υπόπτου

Οι μοναδικές κλήσεις στην Ρόσκα από τα τηλέφωνά του

Το πρώτο σε βάρος του στοιχείο έχει να κάνει με το γεγονός ότι αποδείχθηκε από τις έρευνες των μελών του ΤΑΕ Λάρνακας, ο ύποπτος ήταν ο μοναδικός που τηλεφώνησε στην Ντανιέλα Ρόσκα το μοιραίο βράδυ της 30ής/31ης Οκτωβρίου.

Και μάλιστα, από δυο διαφορετικές συσκευές. Ο ένας ήταν ο προσωπικός του τηλεφωνικός αριθμός και ο άλλος από κινητό που είχε αγοράσει από φίλο του.

«Αντίφαση»

Όταν ο ύποπτος τα βρήκε σκούρα, παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε τα κινητά του για να επικοινωνήσει με την Ρόσκα, αλλά και πως έστελνε αισχρού περιεχομένου μηνύματα σε κοπέλες. Μάλιστα, είπε ότι κατέστρεψε τα δυο κινητά και τις κάρτες, ενώ δέχθηκε να οδηγήσει τους ανακριτές στο σημείο. Μετά όμως τα… γύρισε. Άλλαξε στάση και αρνήθηκε ότι έστειλε τέτοιου είδους μηνύματα.

Σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι είχε στείλει μήνυμα στην Ρόσκα για να αρχίσει και πάλι να πηγαίνει στο γυμναστήριό του…

«Εν να έχουμε πρόβλημα»

Το δεύτερο κινητό, που είχε κάρτα SoEasy, το είχε αγοράσει από φίλο του. Μάλιστα. Ο ύποπτος φέρεται να είπε στον τελευταίο: «Τούτο που σου λαλώ ρε … εν θα πεις τίποτε για το τηλέφωνο. Τζιαί κομμάθκια να με κάμουν μες την Αστυνομία τζιαί άχρηστο που το ξύλο, θωρείς με ήνταλλος είμαι, εγώ εν θα πω τίποτε για το τηλέφωνο… Κάμε τούτο που σου λαλώ εν να έχουμε πρόβλημα».

Είπε ψέματα και τις κινήσεις του την 31η Οκτωβρίου

Ο 34χρονος ύποπτος, Α., είπε ψέματα στους άνδρες του ΤΑΕ και για την μοιραία νύχτα. Ενώ αρχικά τους είπε ότι την νύχτα της 30ής Οκτωβρίου του 2015 και ώρα 22:30 αφού έκλεισε το γυμναστήριο που διατηρεί στη οδό …  στην Λάρνακα, επέστρεψε στο διαμέρισμα του και παρέμεινε εκεί μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας. Ωστόσο, μετά από μελέτη του κλειστού κυκλώματος που βρίσκονται στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ύποπτος, διαπιστώθηκε ότι αναχώρησε με το αυτοκίνητο του η ώρα 01:44 της συγκεκριμένης νύχτας και επέστρεψε η ώρα 01:53 της ίδιας ημέρας. Με απλά λόγια,  ψευδώς είχε αρχικά αναφέρει στην κατάθεση του στην Αστυνομία, ότι το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου δεν έφυγε από το διαμέρισμα του.

Ο ύποπτος κλήθηκε εκ νέου στα γραφεία του Τ.Α.Ε. Λάρνακας, όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι απέκρυψε από την Αστυνομία το γεγονός ότι είχε φύγει από το διαμέρισμα του και ισχυρίστηκε ότι πήγε για να εισπράξει χρηματικό ποσό από πελάτη του γυμναστηρίου που του χρωστούσε. Επίσης ανάφερε ότι κατά την αναχώρηση του από τα γραφεία του Τ.Α.Ε. στις 02/11/2015 διέγραψε σκοπίμως από τη μνήμη του κινητού του τηλεφώνου, τον αριθμό κλήσης του θύματος, για να μην μπορεί να εντοπιστεί από την Αστυνομία σε περίπτωση εξέτασης του κινητού του τηλεφώνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλα στη Λάρνακα! Πέρασαν χειροπέδες σε 34χρονο γυμναστή

-Φονικό Λάρνακας: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο διαμέρισμα της 36χρονης

-Φονικό Λάρνακας: Οι γείτονες άκουγαν φωνές και δεν έκαναν τίποτα – Πέθανε μετά από ώρες η Ντανιέλα Ρόσκα

- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανακρίθηκαν Κύπριοι επιχειρηματίες για τη δολοφονία της Ντανιέλα

- Φονικό Ντανιέλα Ρόσκα: Θα «μιλήσει» το DNA οσονούπω

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top