Παφίτης χάκερ πίσω από την παραβίαση της σελίδας του Προέδρου Αναστασιάδη

Παφίτης χάκερ πίσω από την παραβίαση της σελίδας του Προέδρου Αναστασιάδη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου από την Πάφο εξέδωσε την Παρασκευή (13/11) το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το PafosPress, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του μετά από πληροφορίες της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Να υπενθυμίσουμε πως με ανακοίνωση του στις 5 Νοεμβρίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε ότι για λόγους ασφαλείας η σελίδα που διατηρεί στο Facebook τίθεται προσωρινά εκτός λειτουργίας. Οι πληροφορίες μιλούσαν για χάκερ οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν υπό τον έλεγχο τους τη σελίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE