Μητέρα συνελήφθη στην Κρήτη για κακοποίηση της 7χρονης κόρης της - Το κορίτσι μίλησε στη δασκάλα του

Μητέρα συνελήφθη στην Κρήτη για κακοποίηση της 7χρονης κόρης της - Το κορίτσι μίλησε στη δασκάλα του

Στη σύλληψη της μητέρας ενός 7χρονου κοριτσιού προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από καταγγελία για κακοποίηση που υπέβαλε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου στο οποίο φοιτά η ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη μαθήτρια ενημέρωσε τη δασκάλα της χθες, Δευτέρα, ότι την Κυριακή είχε δεχτεί σωματική βία από τη μητέρα της.

Η δασκάλα ανέφερε το περιστατικό στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες και την Αστυνομία Ηρακλείου.

Κατόπιν προανάκρισης και με βάση τη μαρτυρία του παιδιού, οι γονείς της 7χρονης οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του.

Η 7χρονη μεταφέρθηκε στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου φιλοξενείται προσωρινά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE